Antibioticele incep sa nu isi mai faca efectul

Mereu am zis ca traim intr-o lume plina de virusi. Indiferent ca vorbim despre oameni care nu mai stiu sa se comporte decent si ca niste virusi care vor sa acapareze organisme, tocmai pentru a le fi lor bine, pana la adevaratii virusi care ne imbolnavesc pe zi ce trece de cat mai multe boli din ce in ce mai diverse si din ce in ce mai puternici si care nu mai capituleaza in fata antibioticelor luate mult prea des de oameni.

Asta si pentru ca doctorii dau mult prea usor reteta pentru antibiotice, iar atunci cand nu dau doctorii reteta vorbesti pe sub mana cu farmacistul si iti da el, chiar daca ai nevoie de reteta. Lasa ba ca merge si asa... i de aici se ajunge ca tulpinile dezvoltate de virusi sa fie din ce in ce mai puternice si sa faca fata cu stoicism medicamentelor.

 Tocmai de aceea imi place sa chema casa din cand in cand o firma specializata in dezinfectie Bucuresti pentru ca sunt sigura ca in casa traiesc tot felul de bazaconii care imi pot crea probleme mari, mai ales ca imunitatea mea este una precara. Am vazut si la televizor de curand un reportaj in care mai multi doctori vorbeau exact despre cat de rau putem face daca luam antibiotice prea des si mai ales dupa ureche fara recomandare si reteta de la doctorul curant. Spuneau ca din ce in ce multa lume a inceput sa fie imuna la antibiotice tocmai pentru faptul ca au luat isteric in trecut, fara sa consulte specialisti.