Generația emisferei stângiSunt rațional sau sentimental?! Întrebare tot mai frecventă, chiar dacă vrem să trăim în pace și liniște, nu raționalizăm lumea din jur. Reacționăm foarte impulsiv la tot ce ne înconjoară, iar după ce pierdem anumite lucruri ne dam seama că am greșit. Păcat, e (uneori/mereu) că nu putem întoarce timpul.

Mă gândeam că nu ma mai uimește nimic, dar nuuuuuuuuu, în fiecare zi sunt martor la prostia omenească – cineva(în stare acută de ebrietate) discută  aprins că va vorbi cu actuala conducere – despre troleibuze… Oare ce o să vorbească? Că de clarificat, ar trebui mai întâi să clarificăm mai întâi alte probleme(de ordinul conducerii).

Altcineva îl trimite la origine pe un șofer,(probabil cea mai stresantă profesie e cea de șofer?!) dar nu văd sens să ridici vocea la o persoană care nici n-a auzit, și mai e lume în jur… Care-i rostul emoțiilor negative sau a pierderii gratuite de energie?!

Ooooooo – dar creșterea unui copil e o artă… Înainte de a striga la un copil, să te întrebi cine e de vină că la născut – tu ca părinte sau el ca odrasla ta?!  Se înțelege că toți care nu te ascultă îți sunt împotrivă, dar caută totuși rezolvarea problemei în tine, poate în exprimare, poate în sens, dar poate în reguli(totul e constituit din reguli pe care trebuie să le înveți și să le respecți)…

Acum după ce analizez toată gama problemelor (acestea apar din lipsa de comunicare, și conflicte interne care necesită rezolvare) nu mai știu suntem fii emisferei stângi sau drepte? Că de gândit am cam uitat…

P.S. să mă lumineze cineva…